ALPOSET-LUMIKENGÄT
talvimaailman valloittajalle

Aidot Alposet-lumikengät on suunniteltu ja valmistettu suomalaisiin maastoihin ja vaihteleviin keleihin.

Alposet PRO    Alposet ULTRA    Alposet STUDY

 

nostoon_pro-kuva
kuva1

Kelille kuin kelille 

Alposet-lumikengillä liikut vaivattomasti niin syvässä lumessa kuin myös tiheäkasvuisessa maastossa.  Alposilla kulku käy kevyesti myös suojakelillä ja hankiaisilla. Yhtenäisen pinnan ansiosta Alposissa on erinomainen pito. Kantavuus esimerkiksi Alposet
PRO -lumikengillä on jopa 130 kg.
kuva2

Kaksi sidemallia

Alposet-lumikenkä kiinnittyy tukevasti ja helposti jalkineeseen. Lumikenkään on saatavilla kaksi erilaista sidemallia. Halkaistu eräside on hihnakiinnitteinen, leveyden säätövaralla varustettu eräside, johon käy retki- tai vaelluskenkä. Armeijanside on jousitettu eräside, joka vaatii urakengän. Molemmissa siteissä jalkine on kärjestään kiinni ja kantaosa saa liikkua vapaasti, mikä sallii kävellessä luonnollisen jalan liikkeen. 
kuva3

Valitse omat Alposesi!

Alposet-lumikenkätuoteperheen muodostavat Alposet ULTRA -yleislumikengät sekä koululaisille suunnitellut Alposet STUDY -lumikengät. Vaativaan käyttöön parhaiten soveltuvat Alposet PRO -lumikengät.

Alposet-lumikengät 
talvimaailman 
valloittajalle

Aidot Alposet-lumikengät on suunniteltu ja valmistettu suomalaisiin maastoihin ja vaihteleviin keleihin.  Alposilla pääset nauttimaan paikoista, jotka muuten jäisivät vain haaveeksi. Alposet-lumikengät soveltuvat sekä harrastajille että kuntoliikkujille, ikään ja kokoon katsomatta. Alkujaan laskuvarjojääkärien käyttöön kehitetyt Alposet ovat oivallinen liikkumisväline vaativaankin käyttöön.